Reinvest24 Review

Lage inleg, lage kosten, hoog rendement

Sterke punten

Zwakke punten

Inhoud

8.

Introductie

Reinvest24 is een Estlands investeringsplatform voor onroerend goed. Het platform werd gelanceerd in 2018, maar het team heeft al meer dan 10 jaar ervaring met beleggingen in vastgoed. Het team van Reinvest24 bestaat uit experts in financiën, vastgoed en IT. Inmiddels hebben ze samen al meer dan 10.000.000 aan investeringen gedaan. Het is een vorm van crowdfunding waarbij de investeerder eigenaar wordt van een of meerdere vastgoedaandelen. Je bent dus flexibeler en neemt minder risico dan bij beleggen in traditioneel vastgoed. Je kunt je belegging namelijk spreiden over meerdere projecten die beheerd worden door ervaren experts.

Je kunt al beleggen vanaf 100 EUR en het gemiddelde verwachte rendement bedraagt bijna 15% per jaar. Je kunt kiezen uit projecten in Letland, Estland, Spanje en Moldavië.

Doelgroep

De minimuminleg bedraagt slechts €100. Hierdoor wordt beleggen in vastgoed voor iedereen toegankelijk. Je kunt zelf kiezen uit een groot aantal projecten, en na je keuze hoef je in principe niets meer te doen. Reinvest24 is dus een ideale broker voor zowel beleggers met een kleine en grote portemonnee. Zonder veel omkijken naar je investeringen behaal je toch een hoog rendement.

Is Reinvest24 betrouwbaar?

Beleggen in vastgoed is een van de meer veilige vormen van investeringen. Vastgoed was en zal altijd een waardevol bezit zijn. Beleggen in traditioneel vastgoedinvesteringen vergen veel juridisch papierwerk en hoge instapprijzen, maar niet met een platform zoals Reinvest24.

Reinvest24 valt onder jurisdictie van de Republiek Estland. De investering is gedekt door een hypotheek die goed gecontroleerd wordt door een Collateral Agent ten gunste van de investeerders. Dit maakt het proces veilig en vermindert de risico's van beleggers. Goed om te weten is dat Crowdfunding zoals bij Reinvest24 en Exporo niet onder de dekking valt van de verzekering m.b.t. beleggingen.

Klant-ervaringen op Trustpilot
4.8/5

Klanten zijn zeer positief over het platform van Reinvest24. Deze real estate broker krijgt uit 66 beoordelingen op Trustpilot een beoordeling van 4,8/5 sterren wat zeer goed is. Klanten zijn zeer te spreken over de transparantie van het platform en de gebruiksvriendelijkheid. Het is meteen duidelijk hoe alles werkt, en de kosten voor aan- en verkoop worden duidelijk gecommuniceerd. Vrijwel alle benodigde informatie is snel toegankelijk op de website.

Vastgoedportefeuille

Het project kan op verschillende manieren naar het Reinvest24-platform komen. Ons team houdt de markt constant in de gaten voor projecten met een goede potentie of de Kredietnemer kan zelf bij ons terecht. Daarna voert het team van Reinvest24 een grondig onderzoek uit op de kredietnemer of het project en tekent de voorlopige overeenkomsten. Op de website staan 90 verschillende vastgoedobjecten, waarvan er 21 al volledig belegd zijn. Je kunt kiezen uit primaire of secondaire markt projecten. De primaire markt is de plaats waar het project voor de eerste keer aangeboden wordt. Op de secundaire markt kunnen investeerders hun investeringen doorverkopen aan andere investeerders. Beleggers kunnen hun eigen prijs voor hun investering bepalen.

Verwacht jaarrendement

0 %

Gefinancierde projecten

0

Geinvesteerd kapitaal

0 miljoen

Actief in

0 landen

Hoe werkt beleggen bij Reinvest24?

Een groot voordeel is dat je je aandelen elk moment op het platform kunt verkopen. Je herinvesteert winsten gemakkelijk in nieuwe projecten waardoor je je portefeuille diversificeert.

Tarieven

Voor het kopen van aandelen en het gebruik van het platform worden twee verschillende tarieven gerekend. Je betaalt 1% kosten van je belegging wanneer je in- of uitstapt. Daarnaast betaal je €2 per geldopname. Dit zijn lage tarieven. Hieronder geven wij een duidelijke vergelijking van gangbare transacties met bijbehorende transactiekosten van verschillende brokers weer. Ook wordt de hoogte van de service fee of het bewaarloon van verschillende brokers vergeleken. Bekijk de vergelijkingspagina voor een complete tarievenvergelijking van alle brokers.

Aankoop á €1.000

Verkoop á €1.000

Service fee á €10.000

€10

€10

€0

€2

€2

€0

€0

€120

€0

€25

€0

€7

€10

€9,75 p/m

Kortom

Reinvest24 maakt het met een lage minimuminleg van €100 en lage kosten erg makkelijk om te beleggen in vastgoed. Het is een snelgroeiend bedrijf met tot nu toe nog een Engelstalige website. Je kunt uitsluitend beleggen in objecten in Oost-Europa en Spanje, maar hierdoor zijn de rendementen bovengemiddeld hoog.

0 %
rendement per jaar

Vastgoed

# Actieve beleggers

10.000

Geld gegarandeerd tot

Betrouwbaarheid

4/5

Effecten uitgeleend

Nee

AFM vergunning

Mobiele app

Minimum inleg

€100

# objecten

90

# fondsen

0

Tarieven

5/5

Aankoop

1%

Verkoop

1%

Geldopname

€2

Service fee

€0

Uitkering dividend

Maandelijks

Dividend uitgekeerd in

Geldstorting

Klantenservice

5/5

Handelsplatform

5/5

iDEAL

Bankoverschrijving