CFD brokers vergelijken

Waar moet je op letten?

Vergelijk hier de beste CFD brokers met elkaar en kies snel en gemakkelijk de broker die het best bij jou past! Op basis van onze betrouwbare aanbeveling weet je zeker dat je de beste broker kiest. Klik op de link als je eerst meer wilt weten over Wat zijn CFD’s? en Wat is een broker?. Wij hebben bij het CFD brokers vergelijken ten eerste gekeken naar betrouwbaarheid van brokers. We hebben gekeken of onder meer de AFM de brokers streng genoeg reguleert en controleert. Vervolgens zijn de CFD brokers vergeleken op spreads, een belangrijke kostenpost voor de belegger. Ook is gekeken naar de klantenservice, het handelsplatform en educatie om te beoordelen welke broker het best bij welke belegger past. Daarnaast is onder andere nog vergeleken op minimale storting, stortingsmogelijkheden, handelsmogelijkheden en handelssoftware.

Welk type belegger ben ik?

Wij hebben de beste CFD brokers tevens ingedeeld in drie typen beleggers: Beginnend, Actief of Ervaren belegger. Bepaal welk type belegger jij bent. CFD brokers vergelijken is nu zeer gemakkelijk zodat je snel de beste broker kiest. Kies uit Plus500Markets.comTrade.com of eToro. Twijfel niet om een van onze duidelijke broker reviews te lezen.

Beginnende belegger

Voor de belegger die behoefte heeft aan een gebruiksvriendelijk handelsplatform wordt Plus500 of eToro aangeraden. Plus500 is overzichtelijk en heeft Nederlandstalige support. eToro heeft veel educatiemateriaal en heeft als enige broker een groot social trading netwerk waar je succesvolle beleggers kunt volgen en kopiëren.

  

Actieve belegger

De actieve belegger kan goed overweg met Markets.com. Markets.com heeft veel analyse opties in de webtrader en is handig in gebruik. Markets.com heeft tevens lage spreads en goede educatie.

 

Ervaren belegger

Voor de ervaren belegger wordt Trade.com aangeraden. Trade.com heeft geavanceerde analyse opties in de webtrader, maar ook de toepassing van MetaTrader4 biedt veel mogelijkheden voor de ervaren belegger. Daarnaast hanteert Trade.com uitstekende tarieven en een goede klantenservice.

Let op: CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van een hefboom. tussen 74% en 89% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je moet nagaan of je begrijpt hoe CFD’s werken en of je je het hoge risico op verlies kunt permitteren.