Aandelen

Brokers

Vergelijken

Vergelijk hier simpel, slim en snel de beste aandelen brokers van Nederland. Wij hebben een onafhankelijke vergelijking gemaakt op tarieven, handelsplatform, beleggingsproducten en nog veel meer! De resultaten zijn hieronder duidelijk weergegeven zodat je snel de beste keuze maakt!

Designed by Freepik

Beleggen voor de lange termijn

Aandelen zijn geschikt om te beleggen voor de lange termijn, omdat je veel minder risico loopt om je geld te verliezen dan bij beleggen in CFD's en forex. Wanneer je in aandelen belegt, maak je alleen winst als de koers ervan stijgt. De kosten voor het kopen van aandelen kunnen erg hoog zijn en verschillen veel tussen brokers. In onze vergelijking kun je duidelijk zien welke brokers goedkoop en duur zijn. Daarnaast worden de brokers op een groot aantal andere punten duidelijk vergeleken. Zoek je toch iets voor de korte termijn en wil je beleggen in CFD's of Cryptovaluta? Klik op de link om de beste CFD- of Crypto brokers te vergelijken.

Waar moet je op letten?

Bij het vergelijken van aandelen brokers is het vooral belangrijk om te kijken naar de volgende punten. In deze vergelijking en in de reviews wordt antwoord gegeven op al je vragen!

Welk type belegger ben ik?

Actief beleggen

Actieve beleggers beleggen vaak meerdere keren per maand of kwartaal en beleggen vooral in aandelen en ETF’s. Je houdt de markt regelmatig in de gaten en bepaalt zelf waar je je geld op in zet. Je weegt risico’s af en probeert zelf een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Passief beleggen

Bij passief of periodiek beleggen beleg je vaak automatisch een keer een bedrag per maand in een of meerdere beleggingsfondsen. Ook kun je eenmalig een groot bedrag inleggen. Voordat je inlegt selecteer je een fondsensamenstelling waarna het geld automatisch gespreid wordt over de fondsen. Om passief te beleggen heb je vrijwel geen kennis nodig van de beleggingsmarkt.

Actuele promoties

Vaak maken brokers gebruik van aantrekkelijke acties en kortingen om extra klanten te trekken. Dit doen ze door het aanbieden van gratis transactietegoeden, of soms zelfs door cashback acties. Alle actuele acties worden altijd hieronder weergegeven.

Gratis aandeel t.w.v. maximaal €200

En krijg meer aandelen als je vrienden verwijst.

€200 gratis transactietegoed

En betaal de eerste maand geen service fee.

1 maand extra dividend

Krijg 1 maand gratis dividend als je €10.000 investeert in het Duitse vastgoedfonds

970x250

Top 3 beste brokers voor actief beleggen

Over het algemeen zijn DEGIRO, BUX Zero en eToro de drie beste brokers voor actief beleggen. Bij actief beleggen beleg je meerdere keren per maand vooral in aandelen of ETF’s. Deze brokers blinken uit in gebruiksgemak, lage tarieven, betrouwbaarheid, educatie en klantenservice. Niet verrassend dat de meeste mensen een van de volgende brokers kiezen. Maar beleggers verschillen en hebben hun eigen voorkeuren, daarom worden hieronder alle brokers op een aantal andere belangrijke punten vergeleken.

0
per jaar*

Tarief aandeel: €0 – €1 + 0,08%

Service fee: €0

Klantenservice
5/5
Educatie
2/5
Gebruiksgemak
5/5
Handelsplatform
3/5
0
per jaar*

Tarief aandeel: €2

Service fee: €0

Klantenservice
4/5
Educatie
3/5
Gebruiksgemak
5/5
Handelsplatform
5/5
0
per jaar*

Tarief aandeel: €0

Service fee: €0

Klantenservice
4/5
Educatie
3/5
Gebruiksgemak
5/5
Handelsplatform
4.5/5

68% van de beleggers verliest geld

*Geschatte jaarlijkse kosten bij €10.000 eenmalige inleg, €100 maandelijkse inleg en een gemiddeld beleggingsprofiel.

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Top 3 beste brokers voor passief beleggen

InDelta, Brand New Day en Centraal Beheer zijn de drie beste brokers voor passief beleggen. Bij passief beleggen beleg je (automatisch) een keer per maand in (index)fondsen, en/of je legt eenmalig een groot bedrag in. Bij Centraal Beheer beleg je in actief beheerde beleggingsfondsen. Dit zijn fondsen die beheerd worden door experts van Centraal Beheer om een zo hoog mogelijk rendement proberen te behalen. Dit is duurder dan beleggen in indexfondsen bij InDelta en Brand New Day. Bij deze brokers beleg je namelijk in indexfondsen die simpelweg een bepaalde index (zoals de AEX) volgen. Bij alle drie de brokers kun je kiezen uit vooraf ingestelde modelportefeuilles van defensief tot offensief wat beleggen nog makkelijker maakt. Deze drie brokers blinken uit in gebruiksgemak, lage tarieven, betrouwbaarheid, rendement en klantenservice. Hieronder worden nog een aantal andere (fondsen)brokers op alle andere belangrijke punten vergeleken.

0
per jaar*

Instapkosten fonds: 0,30%

Service fee: 0,60% p/j

Klantenservice
5/5
Educatie
3/5
Gebruiksgemak
5/5
Handelsplatform
5/5
0
per jaar*

Instapkosten fonds: €0

Service fee: 0,50% p/j

Klantenservice
5/5
Educatie
2/5
Gebruiksgemak
5/5
Handelsplatform
5/5
0
per jaar*

Instapkosten fonds: €0

Service fee: 0,57% p/j

Klantenservice
4/5
Educatie
2/5
Gebruiksgemak
5/5
Handelsplatform
5/5

*Geschatte jaarlijkse kosten bij €10.000 eenmalige inleg, €100 maandelijkse inleg en een gemiddeld beleggingsprofiel.

Goedkoopste brokers

Het is belangrijk om naar de hoogte van de transactiekosten te kijken als je regelmatig belegt. Bij elke belegging die je doet betaal je deze transactiekosten. Als je slechts een paar keer per jaar inlegt, dan is het extra belangrijk om ook te kijken naar de service fee. Dit is vaak een bepaald percentage over je inleg per maand, maar kan ook een vast bedrag zijn. De exacte transactiekosten en de hoogte van de service fee van alle brokers zijn van laag naar hoog onder de tabellen met voorbeeldtransacties weergegeven. Hieronder worden de transactiekosten bij twee gangbare transacties en de service fee of het bewaarloon van alle geselecteerde brokers weergegeven. Een groen vakje betekent dat de kosten lager zijn dan gemiddeld, en een rood vakje betekent dat de kosten hoger zijn dan gemiddeld.

Kostenvergelijking actief beleggen

MEXEM, DEGIRO en BUX Zero zijn de goedkoopste brokers. DEGIRO is ook bij grote transacties zeer goedkoop. BUX Zero is vooral goedkoop bij kleinere transacties. Saxo Bank, Rabobank, ABN Amro en ING rekenen relatief gezien hoge transactiekosten en een hoge service fee. MEXEM, DEGIRO, BUX Zero, eToro, NAGA en Flatex rekenen geen service fee. Als je bij LYNX in een maand meer dan €5 aan transactiekosten betaalt, dan betaal je geen service kosten. Bij eToro en NAGA betaal je officieel geen transactiekosten, maar 0,5% conversiekosten voor het omzetten van euro’s naar dollars. Bij Saxo Bank kun je kiezen uit drie verschillende accounts. Als je vaak en veel belegt, dan is het Saxo Black account goedkoper. Wanneer je minder vaak belegt, dan is het Saxo Green account goedkoper dankzij de lagere service fee.

Aandelen á €1.000

Aandelen á €10.000

Service fee á €10.000

Gemiddeld

€4,95

€15,50

€4 p/m

€1,80

€6

€0

€2,30

€5

€0

€1,80

€9

€0

€3,90

€3,90

€0

€0

€0

€0

€0

€0

€0

Aandelen á €1.000

Aandelen á €10.000

Service fee á €10.000

€6

€6

€5 p/m

€2

€11

€3,70 p/m

€5,50

€10

€2 p/m

€8

€15

€4,50 p/m

€7

€10

€9,75 p/m

€6

€10

€26,50 p/m

€10

€16,50

€1,50 p/m

Kostenvergelijking passief beleggen

Bij periodiek beleggen in fondsen, oftewel passief beleggen, is Brand New Day de goedkoopste broker. Ook InDelta is een van de goedkoopste. Centraal Beheer is iets duurder omdat je geld belegd wordt in actief beheerde fondsen in plaats van indexfondsen. De Service fee is bij Peaks en Robeco aan de hoge kant. Behalve bij SynVest kun je bij alle brokers kiezen uit vooraf ingestelde modelportefeuilles wat beleggen nog makkelijker maakt.

Fondsen á €1.000

Fondsen á €10.000

Service fee á €10.000

Gemiddeld

€2,30

€23

€77 p/j

€0

€0

€50 p/j

€0

€0

€57 p/j

€3

€30

€60 p/j

€0,40

€4

€81 p/j

€0

€0

€136 p/j

€5,50

€55

€66 p/j

Tarieven voor beleggen in aandelen

0 %
+ €2
0 %
min. €1,80
0 %
+ €1
0 0
0 %
min. €6
0 %
+ €1
0 %
+ €5
0 %
+ €6,50, min. €10
0 %
min. €8

Tarieven voor beleggen in fondsen

Bij vrijwel alle brokers kun je beleggen in beleggingsfondsen. Brand New Day, InDelta, Robeco, ING en DEGIRO rekenen geen transactiekosten op fondsen. Bij DEGIRO zijn de kernselectie, de FundShare Fondsen en de Morgan Stanley Cash Funds gratis, maar de Euronext Fund Services kosten €7,50 + 0,10%. Centraal Beheer en SynVest zijn duurder dan gemiddeld omdat ze actief beheerde fondsen aanbieden, die mogelijk een hoger rendement behalen. Houd er rekening mee dat voor vrijwel alle fondsen ook fondskosten gerekend worden. Deze kosten zijn al in de koers verrekend. Dit verschilt van 0,3% tot 2% kosten per jaar.

0 %
0
0
0
0
tot €7,50 + 0,1%
0 %
0 0
0 %
min. €5
0 %
min. €0,05
0 %
min. €6
0 %
min. €8
0 %
0 %
0 %

Service fee

De exacte tarieven voor de service fee, het bewaarloon of de beheerkosten van alle brokers worden hieronder weergegeven. De bovenste rij brokers rekent geen service fee. In de rij daaronder is Saxo Bank een van de duurste brokers met een service fee vanaf 0,01% + €3,50 per maand. Let er wel op dat eToro een inactiviteitsvergoeding van €10 per jaar rekent als je meer dan een jaar niet hebt ingelogd. In de rij met brokers voor passief beleggen steekt Robeco met 1,36% ver boven de rest uit. Dit komt doordat de fondskosten met 0,70% per jaar vrij hoog zijn.

0
0
0
0
0
0
0
p/m
0 %
p/m
0 %
min. €1,70 p/m
0 %
+ €1,70 p/m
0 %
+ €3,50 p/m
0 %
+ €8,25 p/m
0 %
+ €25 p/m
0 %
p/j
0 %
p/j
0 %
p/j
0 %
p/j
0 %
+ €12 p/j
0 %
p/j

Brokers met de hoogste Trustpilot score

Een van de belangrijkste punten voor het selecteren van een broker is de betrouwbaarheid. Je wilt dat je geld veilig belegd wordt en dat je account niet gehackt wordt. Vrijwel alle geselecteerde aandelen brokers zijn geregistreerd De Nederlandsche Bank (DNB) en worden gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De overige brokers worden door een soortgelijke financiële controle autoriteit in een ander Europees land gecontroleerd. Zo wordt DEGIRO gereguleerd door de Duitse BaFin. Dit betekent dat de brokers aan strenge financiële regelgeving moeten voldoen. Je wilt echter ook dat je bij vragen snel en goed door de klantenservice wordt geholpen. Je account moet goed bereikbaar zijn en aan- en verkopen van aandelen moeten soepel verlopen. Een goede maatstaf daarvoor is de Trustpilot score.

Peaks heeft met een TrustScore van 4,6 de hoogste score van alle brokers. Klanten zijn te spreken over de manier waarop Peaks beleggen echt simpel maakt door gebruik te maken van portfolio’s. Daarna komen SynVest (4,3), NAGA (4,1), eToro (3,9) en DEGIRO en LYNX met een score van 3,4. Flatex ligt in de middenmoot met een score van ongeveer 3. Saxo Bank, Rabobank, ING en ABN Amro scoren beduidend lager met scores lager dan 2. Van MEXEM, BUX en andere brokers is helaas geen representatieve TrustScore bekend.

Peaks
4.6/5
SynVest
4.3/5
NAGA
4.1/5
eToro
3.9/5
DEGIRO
3.4/5
LYNX
3.4/5
Flatex
3/5
Saxo Bank
2/5
Rabobank
1.5/5
ING
1.5/5
ABN Amro
1.3/5

Brokers met het beste handelsplatform

Als ervaren belegger wil je graag een beleggingsplatform met voldoende mogelijkheden voor technische analyses
(wat deed de koers van het bedrijf in het verleden). Daarnaast wil je voorzien worden van de nodige fundamentele analyses (de waarde van het bedrijf zelf). De huis-tuin-en-keuken belegger wil juist een platform dat gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Alle brokers behalve BUX en Peaks hebben een eigen webtrader, met daarbij soms een geavanceerd platform voor actieve beleggers en daytraders. Elke broker blinkt uit op verschillende vlakken.

Gebruiksvriendelijk handelsplatform

Als je beginnend aandelen belegger bent, of niet teveel behoefte hebt aan geavanceerde analyse opties, dan is BUX Zero, DEGIRO of Saxo Bank de juiste broker voor jou. BUX biedt een gebruiksvriendelijk mobiel platform dat overzichtelijk is, maar er is geen desktopversie beschikbaar. Saxo Bank heeft een zeer gebruiksvriendelijk desktopplatform beschikbaar. Het beleggingsplatform van DEGIRO blinkt uit in eenvoud. Zowel DEGIRO als Saxo Bank hebben een handige mobiele app beschikbaar.

BUX Zero
5/5
DEGIRO
4.5/5
Saxo Bank
4.5/5
eToro
4.5/5
MEXEM
3.3/5
LYNX
3.3/5

Geavanceerd handelsplatform

Het SaxoTraderPRO is het meest geavanceerde handelsplatform van het moment. Daarnaast biedt het SaxoTraderGO platform veel verschillende functies. Lees de review voor meer informatie. Ook MEXEM staat bekend om haar geavanceerde handelsplatform. Het Trader Workstation van MEXEM is al meermaals in de prijzen gevallen en kent veel functies. Ook bij DEGIRO zijn ervaren beleggers op hun plek dankzij voldoende geavanceerde functies.

Saxo Bank
5/5
MEXEM
4.6/5
DEGIRO
4.5/5
LYNX
4/5

Beste mobiele app

Zowel BUX Zero als Peaks zijn brokers waarbij je uitsluitend via een mobiele app kunt beleggen. Bij BUX bepaal je zelf in welke aandelen je belegd, bij Peaks heb je alleen de keuze uit vier risicoprofielen. Beide apps zijn gebruiksvriendelijk en bieden alles om snel en veilig mobiel te beleggen. 

De sterrenrating geeft aan wat de score van de app is in de Google Play Store. Van de brokers met desktopplatform heeft eToro de hoogste score met 4,3/5 sterren.

eToro
4.3/5
Peaks
4.3/5
BUX Zero
4.2/5
MEXEM
4/5
DEGIRO
3.6/5
NAGA
3.6/5
LYNX
3.2/5

Brokers met de meeste beleggingsproducten

Er zit nogal een verschil in het aanbod aan beleggingsinstrumenten bij verschillende brokers. Bijna alle brokers hebben aandelen, fondsen, obligaties en ETF’s in hun productaanbod. Bij BUX Zero en eToro kun je echter alleen investeren in aandelen en ETF’s. MEXEM heeft veruit het grootste productaanbod, gevolgd door LYNX, DEGIRO en Saxo Bank. BUX Zero biedt met 1100 populaire aandelen en 34 ETF’s toch voldoende voor de beginnende belegger. Bekijk hieronder het exacte handelsaanbod van de verschillende brokers

Aandelen

beurzen

MEXEM
133
LYNX
78
DEGIRO
30
Saxo Bank
36
Flatex
22
BUX 0
1100#
eToro
27

Opties

beurzen

MEXEM
50
LYNX
33
DEGIRO
13
Saxo Bank
23

Flatex

BUX 0

eToro

Futures

beurzen

MEXEM
55
LYNX
32
DEGIRO
15
Saxo Bank
23

Flatex

BUX 0

eToro

Fondsen

#

MEXEM
259
LYNX
250
DEGIRO
174
Saxo Bank
3000
Flatex
2000

BUX 0

eToro

Obligaties

#

MEXEM
72.000
LYNX
1.000.000
DEGIRO
870
Saxo Bank
40.000
Flatex
2800

BUX 0

eToro

ETF's

#

MEXEM
13.000
LYNX
13.000
DEGIRO
5000
Saxo Bank
3100
Flatex
1700
BUX 0
34
eToro
257

Wil je naast de bovenstaande beleggingsproducten ook de mogelijkheid hebben om te handelen in CFD’s en cryptovaluta? Bekijk hieronder bij welke brokers je kunt handelen in zowel aandelen als de meer risicovolle CFD’s en cryptovaluta beleggen. Ben je uitsluitend van plan om in CFD’s of cryptomunten te beleggen, dan ben je beter af bij een van de gespecialiseerde CFD- of cryptobrokers. Lees hier alles wat je moet weten over CFD’s en vergelijk hier de beste CFD brokers met elkaar. Vergelijk hier de beste cryptobrokers met elkaar.

Beleggen in CFD's

Beleggen in cryptovaluta

Fondsaanbod passief beleggen

Als je uitsluitend passief wilt beleggen in fondsen dan is een van de volgende fondsen brokers het meest geschikt voor jou. In de tabel hieronder kun je zien hoeveel fondsen elke broker in het aanbod heeft. Daaronder kun je zien hoeveel modelportefeuilles elke broker aanbiedt. Een modelportefeuille is een vooraf samengestelde portefeuille van verschillende fondsen. Vaak kun je kiezen uit een offensieve, neutrale en defensieve modelportefeuille. Je selecteert een portefeuille en legt een bedrag in waarna het automatisch gespreid wordt over de geselecteerde fondsen. Hiermee spreidt je risico en is beleggen nog eenvoudiger. 

Bij InDelta beleg je in indexfondsen en kun je kiezen uit drie modelportefeuilles. Bij Brand New Day kun je met het zogenaamde modelbeleggen kiezen uit vijf samenstellingen van indexfondsen. Bij Centraal Beheer kun je met het zogenaamde gemaksbeleggen kiezen uit drie mixfondsen van voorzichtig tot ambitieus. Een verschil met andere brokers is dat de fondsen van Centraal Beheer actief beheerd, en dus geen indexfondsen zijn. Bij Peaks kun je kiezen uit vier portfolio’s van mild tot heet. Bij Robeco kun je kiezen uit vier zogenaamde fondsvarianten van defensief tot offensief. Er is ook een duurzaam fondsvariant beschikbaar. De fondsen zijn net als bij Brand New Day actief beheerd, waardoor de kosten iets hoger zijn dan bij indexfondsen. Bij SynVest kun je alleen kiezen uit 11 verschillende indexfondsen en actief beheerde fondsen. In de laatste rij is het gemiddelde historische rendement van de offensieve modelportefeuille weergegeven. InDelta en Brand New Day hebben met percentages van boven de 9% het hoogste rendement. Dit is opmerkelijk omdat deze brokers werken met indexfondsen, waardoor ze ook nog iets goedkoper zijn.

Aantal fondsen

Modelportefeuilles

Rendement offensieve fonds

9

3

9,9%

14

5

9,1%

3

4

5,9%

0

4

5,3%

65

4

7,9%

11

0

Brokers voor investeren in vastgoed

Als je denkt aan beleggen in vastgoed denk je aan rijke mensen die hele panden opkopen. Echter is het aantrekkelijke rendement van beleggen in vastgoed nu voor iedereen toegankelijk. Tal van bedrijven hebben vastgoedfondsen opgericht waarin tig vastgoedobjecten vertegenwoordigd zijn. Met een minimum inleg van €189 bij CORUM kun je al aandeelhouder worden van zo’n fonds. Bij Exporo kies je zelf het Duitse vastgoedobject waarin je wilt beleggen, en vanaf €1.000 ben je mede-eigenaar. Bij SynVest kun je beleggen in fondsen met een rendement van bijna 8%! Beleggen in vastgoed is nu dus voor iedereen toegankelijk. Op deze site hebben wij de drie beste vastgoedbrokers duidelijk met elkaar vergeleken. Voor meer informatie kun je de reviews lezen.

Beleggen in vastgoed...

Voordelen

Nadelen

0 %
verwacht jaarrendement

Bij Exporo kies je zelf het Duitse vastgoedobject waar je in wilt beleggen. De beleggingen met een looptijd van 10 jaar kun je voortijdig op hun platform verhandelen.

Minimum inleg

€1.000

Betrouwbaarheid

4.5/5

AFM vergunning

Beleggen in fondsen

Zelf vastgoedobject kiezen

Vastgoedbeleggingen in:

Uitkering dividend

Per kwartaal

Dividend uitgekeerd in

Geldstorting

Aandelen verhandelbaar op platform

Pensioenbeleggen

Klantenservice

4/5

iDEAL

Bankoverschrijving

0 %
verwacht jaarrendement

Bij CORUM kun je tegen een mooi rendement en lage inleg beleggen in vastgoedfondsen met vastgoed wereldwijd. Je kunt je aandeel verkopen of uitstappen met 12% kosten.

Minimum inleg

€189

Betrouwbaarheid

4.5/5

AFM vergunning

Beleggen in fondsen

Zelf vastgoedobject kiezen

Vastgoedbeleggingen in:

Uitkering dividend

Maandelijks

Dividend uitgekeerd in 

Geldstorting of aandelen

Aandelen verhandelbaar op platform

Pensioenbeleggen

Klantenservice

4.5/5

iDEAL

Bankoverschrijving

0 %
verwacht jaarrendement

Bij SynVest kun je tegen een hoog rendement beleggen in vastgoed-, obligatie- en aandelenfondsen. Je belegging heeft geen looptijd en het beëindigen kost min. 2,5%.

Minimum inleg

€2.500

Betrouwbaarheid

5/5

AFM vergunning

Beleggen in fondsen

Zelf vastgoedobject kiezen

Vastgoedbeleggingen in:

Uitkering dividend

Maandelijks

Dividend uitgekeerd in 

Aandelen of geldstorting

Aandelen verhandelbaar op platform

Pensioenbeleggen

Klantenservice

4.5/5

iDEAL

Bankoverschrijving

Vergelijkingstabellen

Vergelijk de beste brokers snel en makkelijk met behulp van onderstaande statische vergelijkingstabellen. De brokers zijn vergeleken op de meest belangrijke punten zoals betrouwbaarheid, handelsplatform, handelsinstrumenten, tarieven, klantenservice, betaalmogelijkheden etc. Bovenaan zijn de zwakke en sterke punten van alle brokers in een oogopslag te zien.

0
per jaar*

Allround

# Actieve beleggers

500.000

Geld gegarandeerd tot

€100.000

Betrouwbaarheid

5/5

Effecten uitgeleend

Ja

Mobiele app

Demo account

Minimum storting

€1

Tarieven

5/5

Aandelen

€0 – €1 + 0,08%

Opties

Turbo’s

Futures

Fondsen

ETF’s

€0 – €1 + 0,08%

Telefonische order

Service fee

€0

Forex

CFD’s

Cryptovaluta

Klantenservice

5/5

Educatie

2/5

Gebruiksgemak

5/5

Handelsplatform

3/5

iDEAL

Bankoverschrijving

0
per jaar*

Allround

# Actieve beleggers

660.000

Geld gegarandeerd tot

€100.000

Betrouwbaarheid

5/5

Effecten uitgeleend

Nee

Mobiele app

Minimum storting

€1

Tarieven

4/5

Aandelen

0,15% min. €8

Opties

€2,75

Turbo’s

€0

Futures

€4

Fondsen

0,15% min. €8

ETF’s

0,1% min. €6

Telefonische order

€50

Service fee

€3,50 + 0,01%

Forex

CFD’s

Cryptovaluta

Klantenservice

5/5

Educatie

4/5

Gebruiksgemak

5/5

Handelsplatform

4/5

iDEAL

Bankoverschrijving

0
per jaar*

Allround

# Actieve beleggers

600.000

Geld gegarandeerd tot

€100.000

Betrouwbaarheid

5/5

Effecten uitgeleend

Ja

Mobiele app

Demo account

Minimum storting

€1

Tarieven

5/5

Aandelen

€2

Opties

€0,75

Turbo’s

€0,50 – €2

Futures

€0,75

Fondsen

€0 – €3,90

ETF’s

€0 – €3,90

Telefonische order

€10

Service fee

€0

Forex

CFD’s

Cryptovaluta

Klantenservice

4/5

Educatie

3/5

Gebruiksgemak

5/5

Handelsplatform

5/5

iDEAL

Bankoverschrijving

0
per jaar*

Allround

# Actieve beleggers

40.000

Geld gegarandeerd tot

€500.000

Betrouwbaarheid

5/5

Effecten uitgeleend

Nee

Mobiele app

Minimum storting

€3.000

Tarieven

4/5

Aandelen

0,06% min. €6

Opties

€0,79

Turbo’s

€5,40

Futures

€2,50

Fondsen

0,10% min. €6

ETF’s

0,06% min. €6

Telefonische order

€0

Service fee

€5 p/m – tr. kosten

Forex

CFD’s

Cryptovaluta

Klantenservice

5/5

Educatie

4/5

Gebruiksgemak

3/5

Handelsplatform

5/5

iDEAL

Bankoverschrijving

0
per jaar*

Allround

# Actieve beleggers

660.000

Geld gegarandeerd tot

€100.000

Betrouwbaarheid

5/5

Effecten uitgeleend

Nee

Mobiele app

Minimum storting

€1

Tarieven

3.5/5

Aandelen

0,10% min. €7

Opties

€1,50

Turbo’s

€0

Futures

€2,50

Fondsen

0,15% min. €8

ETF’s

0,1% min. €6

Telefonische order

€50

Service fee

€8,25 + 0,015%

Forex

CFD’s

Cryptovaluta

Klantenservice

5/5

Educatie

4/5

Gebruiksgemak

4/5

Handelsplatform

5/5

iDEAL

Bankoverschrijving

0
per jaar*

Allround

# Actieve beleggers

660.000

Geld gegarandeerd tot

€100.000

Betrouwbaarheid

4/5

Effecten uitgeleend

Ja

Mobiele app

Minimum storting

€1

Tarieven

3/5

Aandelen

0,10% min. €6

Opties

€1,25

Turbo’s

€0

Futures

€2

Fondsen

0,15% min. €8

ETF’s

0,1% min. €6

Telefonische order

€50

Service fee

€25 + 0,015%

Forex

CFD’s

Cryptovaluta

Klantenservice

5/5

Educatie

4/5

Gebruiksgemak

4/5

Handelsplatform

5/5

iDEAL

Bankoverschrijving

0
per jaar*

Allround

# Actieve beleggers

Onbekend

Geld gegarandeerd tot

€500.000

Betrouwbaarheid

4.5/5

Effecten uitgeleend

Nee

Mobiele app

Minimum storting

€1

Tarieven

5/5

Aandelen

0,06% min. €1,80

Opties

€0,90 min. €1

Turbo’s

0,2% min. €5

Futures

€2

Fondsen

0,10% min. €5

ETF’s

0,06% min. €1,80

Telefonische order

€0

Service fee

€0

Forex

CFD’s

Cryptovaluta

Klantenservice

5/5

Educatie

1/5

Gebruiksgemak

3/5

Handelsplatform

5/5

iDEAL

Bankoverschrijving

0
per jaar*

Allround

# Actieve beleggers

Onbekend

Geld gegarandeerd tot

€100.000

Betrouwbaarheid

5/5

Effecten uitgeleend

Nee

Mobiele app

Demo account

Minimum storting

€1

Tarieven

3/5

Aandelen

€1 + 0,10%

Opties

€2,25

Turbo’s

€1 + 0,10%

Futures

Fondsen

€0

ETF’s

€0

Telefonische order

€12,50

Service fee

0,24% + €20 p/j

Forex

CFD’s

Cryptovaluta

Klantenservice

3/5